ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Şehit Aydın Berber Anadolu Lisesi

Nis

"Kültür Etkinlikleri" kapsamında okulumuz öğrencilerine yönelik Ankara Gezisi planlanmıştır. Anıtkabir ve Üniversite temelli gezimize başvurular idareye yapılacaktır.

Mrt

15 Mart Cuma günü Şehit Aydın Berber Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı sunuldu. Programa saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okul müdürü Çetin AKIN yaptı.

Daha sonra program, öğrencilerin hazırlayıp sunduğu müzik, şiir ve oratoryo gösterileriyle devam etti. Programda tema olarak milli mücadele ve bağımsızlığın önemi vurgulandı. Program koronun İstiklal Marşı’nı hep birlikte okumasıyla sona erdi.

Mrt

Okulumuz 12.sınıf öğrencisi Yusuf SAĞDIÇ 12-13 Mart 2024 tarihinde Zonguldak’ta düzenlenen Atletizm yarışmalarında 400 mt Genç Erkekler A Kategorisinde il ikincisi, 800 mt Genç Erkekler A Kategorisinde il ikincisi olmuştur.Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu Belgelendirme Programı çerçevesinde okulumuz, gerekli şartları taşıyarak “Okulum Temiz” Belgesini almaya hak kazanmıştır. Yapılan törende İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail BAŞ tarafından belge almaya hak kazanan okullara belgeleri takdim edilmiştir. “Okulum Temiz” belgelendirme sürecinde, süreci yöneten ve gerekli çalışmaları yapan başta Müdür Yardımcısı Gülay AYDIN olmak üzere tüm personeli kutluyor, tebrik ediyoruz

Şbt